De besluiten in dit deel werden aangenomen om de verplichtingen van de kabeloperatoren op het stuk van breedbandtoegang en omroep meer in detail vast te leggen.

Besluiten in verband met de marktanalyse van 29 juni 2018

De volgende besluiten werden aangenomen of worden momenteel aangenomen naar aanleiding van de marktanalyse van 29 juni 2018:

  • Besluit van 25 maart 2021 betreffende de goedkeuring van de referentieaanbiedingen
  • Besluit van 24 juni 2021 betreffende de “one-time fees” en de “SLA Pro Repair” van de kabeloperatoren
     
  • Besluit van 9 november 2021 betreffende het verzoek om geschillenbeslechting ingediend door VOO SA en Brutélé jegens Orange Belgium SA (tussentijdse eenmalige tarieven)

In 2021 heeft het BIPT de herziening van die marktanalyse begonnen. In juli 2022 heeft het BIPT een evaluatie uitgevoerd van de evolutie van de breedband- en omroepmarkten sinds 2018.

Besluiten in verband met de marktanalyse van 1 juli 2011

De volgende besluiten werden aangenomen naar aanleiding van de marktanalyse van 1 juli 2011:

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven