Om een idee te hebben van de waaier aan aanbiedingen die verkocht worden door de operatoren die op  de Belgische particuliere markt actief zijn, stelt het BIPT gratis een onlineprijsvergelijker ter beschikking.  Op bestetarief.be staan alle bestaande tariefplannen op een correcte en neutrale manier vermeld. Het geheel wordt gecontroleerd door het BIPT.

Kies jouw dienst en vermeld je postcode alsook hoeveel je maximaal wilt uitgeven. Kies vervolgens tussen een manuele of automatische zoekopdracht. Op basis van die gegevens zullen we het aanbod berekenen dat voor jou het meest voordelig is, opties en promoties inbegrepen. Zo krijg je na enkele muisklikken een overzicht van de verschillende tarieven die voor jou geschikt zijn. Bovendien kan je met deze tool tot vijf plannen van jouw keuze met elkaar vergelijken.

Wat telefonie betreft moet jouw operator ten minste eenmaal per jaar vermelden welk tariefplan op basis van jouw consumptiepatroon voor jou het voordeligst zou zijn onder alle plannen die hij aanbiedt.  Je kunt ook zelf bij de operator navragen welk van zijn tariefplannen het best geschikt zou zijn voor jou. De operator moet je antwoorden binnen een termijn van maximaal twee weken.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven