De telecomoperator mag u geen abonnement geven van méér dan 24 maanden.

Indien u een micro-onderneming (maximaal 9 werknemers), een kleine onderneming (jaargemiddelde van maximaal 49 werknemers), een micro-organisatie zonder winstoogmerk (vzw of stichting met een jaargemiddelde van maximaal 9 werknemers), of een kleine organisatie zonder winstoogmerk (vzw, ngo of stichting met een jaargemiddelde van maximaal 49 werknemers, kan u bij het sluiten van het contract uitdrukkelijk en vrij ervoor kiezen om die looptijd te overschrijden.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven