Dit besluit identificeert Belgacom Mobile, Mobistar en BASE als operatoren met aanmerkelijke marktmacht op de wholesalemarkten voor mobiel-gespreksafgifte en legt hun een reeks verplichtingen op.

Tegen het besluit zijn ettelijke beroepen ingesteld en op 24 september 2014 sprak het hof van beroep van Brussel de nietigverklaring ervan uit wegens de niet-raadpleging van de mediaregulatoren. In zijn arrest specificeert het hof evenwel dat de gevolgen van dat besluit tijdelijk worden gehandhaafd tot 30 juni 2015.

Na dit arrest nam het BIPT op 6 mei 2015 een vernieuwingsbesluit aan tot rechtzetting van het vernietigde besluit.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven