De verplichting tot gescheiden boekhouding houdt in dat een verticaal geïntegreerde onderneming een resultatenrekening per markt dient aan te leggen, zodat kan worden nagegaan dat er geen sprake is van discriminatie of onrechtmatige kruissubsidiëring.

Verplichting tot gescheiden boekhouding opgelegd aan Proximus

Verplichting tot gescheiden boekhouding opgelegd aan Mobistar

15 april 2010: Besluit betreffende de nadere regels met betrekking tot de verplichting tot gescheiden boekhouding van Mobistar. In de praktijk heeft Mobistar nooit een gescheiden boekhouding moeten doorvoeren aangezien het MTR-marktanalysebesluit van 29 juni 2010 die verplichting heeft afgeschaft voor deze maatschappij.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven