Om het aanbod te kiezen dat het best is afgestemd op jouw behoeften, moet je weten wat voor type consument je bent, m.a.w. weten:

  • hoeveel je belt;
  • hoeveel sms’en je verstuurt;
  • hoeveel data je downloadt;
  • op welk moment van de dag je die diensten gebruikt;
  • hoeveel jouw beschikbare budget bedraagt.

Je kunt jouw “gebruikspatroon” raadplegen op de klantenpagina die jouw operator op zijn website beschikbaar stelt aan zijn abonnees.

Je kunt de prijsvergelijker gebruiken die het BIPT gratis ter beschikking stelt om de aanbiedingen van de verschillende operatoren te vergelijken. Je vindt die op de website www.bestetarief.be.

Jouw operator moet, op eigen initiatief, eenmaal per jaar laten weten welk van zijn tariefplannen het voordeligste zou zijn voor jou..

Je kunt ook zelf bij de operator navragen welk van zijn tariefplannen het best geschikt zou zijn voor jou. De operator moet je antwoorden binnen een termijn van maximaal 2 weken.

Newsletter

Als u e-mailwaarschuwingen wenst te krijgen, geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op.

Het BIPT verwerkt deze twee of drie persoonlijke gegevens (e-mailadres (eventueel uw naam en voornaam) en interesses) om u deze berichten te bezorgen; indien u zich op een dag uitschrijft, zullen uw gegevens niet langer verwerkt worden en zullen ze worden gewist. Meer weten over de cookies of over de bescherming van uw persoonsgegevens.

U zult uw inschrijving moeten bevestigen. U zult te allen tijde zich kunnen uitschrijven of uw profiel kunnen aanpassen via de link om uit te schrijven of door ons te contacteren via het adres webmaster@bipt.be.

Geef dan uw e-mailadres en uw interesse(s) op:

Naar boven